ÇEKOV:Çevre Koruma Vakfı
Ana Menü
  ÇEKOV
  The Environmental Protection Foundation(ÇEKOV International)
  ÖzelÇEKOV
  Projeler
  ÇEKOVMedya
  ÇEKOV Bilgileri
  Bülten
Copyright 2012 Bu sitenin tüm hakları ÇEKOV'a aittir.Tüm hakları saklıdır.Bu vakıf diğer ülkelerde The Environmental Protection Foundation adıyla proje yapmaktadır.
Bülten

YENİ GAZETEMİZİN TÜM SAYILARI BURADA!

ÇEKOV DOĞASEVER GAZETESİ SAYI 1

Merhaba Doğasever

ÇEKOV:Çevre Koruma Vakfı açıldı.Ve özel panomuzda her hafta bu gazeteyi göreceksiniz.Bize Facebooktan ve websitemizden ulaşabilirsiniz.

FACEBOOKTAN ULAŞMAK İÇİN:
www.facebook.com/CekovCevreKorumaVakfi

ÇEKOV RESMİ WEB SİTESİNE GİRİN!:
www.cekovcevrekorumavakfi.tr.gg

Çekov:Doğaseverlerin Sitesi

ÇEKOV’un resmi websitesinde doğaseverlere forum,anketler,bilgiler,doğasever gazetesi,haberler,iletişim ve üyelik mevcut.Doğayı seviyorsan ÇEKOVa gir!

Ağaçlarımız Yanmasın!

Ağaçlarımız  geleceğimizdir.Ağaçlarımızı yakmayalım.Ağaç yanmalarının genel sebebi

*Piknikte yaktığı ateşi söndürmemesidir. Piknikte yaktığın ateşi söndürmelisin yoksa gözyaşların yetmez.Ne demişler?’’Elinle yaktığın ateşi gözyaşınla söndüremezsin!’’

Çekov Ağaç Dikme Kampanyası

Biz ÇEKOV olarak ağaç dikme kampanyası başlatacağız.Yaptığın bağışla senin adına bir bağış yapalım.

Doğaseverlerin Sesi

Doğaseverler sesinizi duyurmak mı istiyorsunuz? 4/A ya mektubunuzu yazın.Gelecek hafta gazetenizde çıksın!

ÇEKOV GAZETESİ Tüm Hakları Saklıdır.11-17 Mart 2012 Sayı 1

ÇEKOV:DOĞASEVER GAZETESİ SAYI 2

çekov doğasever gazetesi

ÇEKOV 2.SAYISI DOĞASEVERİN GAZETESİ ÇEKOV DOĞASEVER GAZETESİ!

Merhaba Doğaseverler…
Merhaba doğaseverler,ÇEKOV FM 98,00’de yayına girdi.ÇEKOV FM’in yayın saatini öğrenmek için okumaya devam edin.ÇEKOV bildiğiniz gibi okula ağaç dikti ve çiçek dikecektir.ÇEKOV’u takip etmeye devam edin!

ÇEKOV FM
ÇEKOV FM 98,00 frekansında yayında! Saat 12.00-12.15 15.00-21.00 16.00-00.00 saatleri arasında yayındayız.

Doğaseverlerin Yorumları

İSMAİL UZDİL

Yerlere çöp atan bir çok insan var. Onları cöplerini yere, sokağa, denize, öole, bahçeye, ormana, ya da sokağa değil çöp kutusuna atmaları konusunda uyarsak sizce iyi olmaz mi ? Bu güzel siteyi kurduğunuz için teşekkur ederim çocuklar. En başta Mehmet Kaan'i sonra da hepinizi çok çok öpüyorum.

Sitemizden Haberler

HER DİLDEN GİRİLEBİLİR

Sitemize artık her dilden girebilirsiniz.

SİTEMİZİ PAYLAŞIN
Artık sitemizi sosyal medyaya paylaşabilirsiniz.

ÇEKOV KURALLARI-YENİ BAŞLIKLAR!-YENİ OYUNLAR!
ÇEKOV Kuralları sitemize eklendi.Sitemizin forumunda yeni başlıklar var ve artık üye olunabilir.Yeni oyunlar sitemizde.İyi eğlenceler.

ÇEKOV:DOĞASEVER GAZETESİ SAYI 3

ÇEKOV GAZETESİ 3.SAYI   TÜM HAKLARI SAKLIDIR. Cekovcevrekorumavakfi.tr.gg

Merhaba
Merhaba arkadaşlar.Bu sayımızda geçen sayılarımızda olduğu gibi bu sayıda dopdolu olacak.Yeni haberler,yeni yorumlar ve daha pek çok şey olacak.Bu sayıda Tükenme Tehlikesi Altındakı Türlerimiz’den bahsedeceğiz.Hepinizi sevgiyle kucaklarız.

Tükenme Tehlikesi Altındaki Türlerimiz
Dağ ceylanı:*Ülkemizde Akdeniz Bölgesi’ndeki Amanos Dağları’nda yaşayan bir memeli türüdür.

*Tarım alanlarına yakın dağlık bölgelerde yaşar. Bikilerle beslenir. Çok hızlı koşar.

*Amanos Dağları’nda dağ ceylanının yaşam alanlarını iyileştirme çalışmaları yürütülüyor.

GELECEK SAYIDA YENİ BİR TÜR DAHA TANIYACAĞIZ VE ONLAR HAKKINDA BİLGİ EDİNECEĞİZ.
Doğaseverlerin Yorumları

GÜLAY UZDİL
Çok güzel bir site olmuş hepinizi tebrik ederim. Özellikle doğayı koruma ve doğa için iyi birşeyler yapma fikrinizi çok beğendim. Hayatınız boyunca bu girişimci ruhunuzu ve doğaya, insanlığa karşı iyilik dolu düşüncelerinizi kaybetmemenizi dilerim.

Doğasever Haberleri
ÇEKOV’UN GERÇEK BİR VAKIF OLMASINA BİR ADIM KALDI.

ÇEKOV’un gerçek bir vakıf olmasına bir adım kaldı.

ÇEKOV OKULA GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU KOYACAK.

Elmalı Atatürk İ.Ö.O ya geri dönüşüm kutuları kazandırılacak.

SICAK HABER:İstanbul’da orman yangını yaşandı.Ateşinizi söndürmeye dikkat edin lütfen.

4.SAYI YARIN VEYA DAHA SONRA KONULACAKTIR:

5.SAYI YAKINDA ÇIKACAKTIR.ÇIKTIĞINDA BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ.

Google+ 'da Bizi Bulun

Facebook'ta Bizi Bulun

Dailymotion'da Bizi Bulun
  cekovcevrekorumavakfi videoları Dailymotion'da
Twitter'da Bizi Bulun! ve Friendfeed'de Bizi Bulun!

ÇEKOV REKLAM

Bugün 3 ziyaretçidoğayı seven kişi burdaydı!
Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol