ÇEKOV:Çevre Koruma Vakfı
Ana Menü
  ÇEKOV
  The Environmental Protection Foundation(ÇEKOV International)
  ÖzelÇEKOV
  Projeler
  => Yemezler
  => Nükleer'siz Gelecek
  => Atatürk İçin Çevreyi Koruyalım!
  => Seninki Kaç Santim?
  => Apple:Bulutumu Temizle!
  => Küresel Isınma ve Enerji
  => Geri Dönüştür!
  => Erozyon'a Hayır!
  => Denizleri Koruyalım.
  => Amazonları Koruyalım.
  => Hayvanlarda Bir Canlı!
  => Havamızı Kirletmeyin!
  => Shell'i Durdur!
  => Kuzey Kutbunu Kurtar!
  ÇEKOVMedya
  ÇEKOV Bilgileri
  Bülten
Copyright 2012 Bu sitenin tüm hakları ÇEKOV'a aittir.Tüm hakları saklıdır.Bu vakıf diğer ülkelerde The Environmental Protection Foundation adıyla proje yapmaktadır.
Havamızı Kirletmeyin!
Kullanıcı adıyla katılıyorum derse sadece onun görebileceği video sayfasına girebilecek.

Arabalar co2 gazını havaya yayıyor.Havamızı kirletmeyelim!

ROZETLER:

Bu rozetleri kazanmak için co2 çalışmalarını göstermelisin.Bu rozetlerde sana gereken şey, ne kadar co2 çalışma fotoğrafın o kadar rozet.

İsyan Manifestosu

Yuvamız olan dünyanın başı dertte. VW, gezegenimizin sonunun Ölüm Yıldızı tarafından yok edilen Alderaan gibi olmaması için gerekli olan 2 önemli Avrupa iklim değişikliği yasasına karşı çıkıyor: Daha fazla emisyon azaltımı ve daha verimli otomobiller... Ancak henüz her şey sona ermedi. Volkswagen'ın içindeki iyiliği hissediyoruz.

Asiler olarak hepimiz, Volkswagen'a gücün karanlık tarafından dönmesi ve gezegenimize bir şans tanıması için sesleniyoruz.

Daha fazla CO2 emisyon sınırlaması için destek ver!

Çevreci imajına rağmen Volkswagen, 2020 yılında sera gazı sınırlamalarını %20'den %30'a çıkartmak isteyen Avrupa'yı durdurmak için çalışan lobi gruplarına her yıl milyonlarca Euro fon sağlıyor. Google, Ikea, Sony, Unilever ve Philips gibi ilerici şirketlerse 2020 hedefini destekliyor. Volkswagen, gelişmelerin gerisinde kalmamalı

Yakıt verimlilik standartlarının yükseltilmesini destekle.

Daha verimli otomobil kullanmak, daha az masraf, daha az benzin tüketimi ve daha az karbondioksit salınımı demek. Volkswagen, petrol bağımlılığımıza son vermek için gerekli olan yüksek Avrupa standartlarına karşı yürütülen lobicilik faaliyetlerinde uzun bir geçmişe sahip. Avrupa'nın en büyük otomotiv şirketi olan, dolayısıyla en büyük sorumluluğa sahip olan VW değişmeli ve bugünden başlayarak yüksek standartları desteklemeli.

Nasıl görünüyorsan öyle ol!

Volkswagen, dünyanın en çevreci otomobil üreticisi olmak istediğini söylüyor ancak 2010'da sattığı otomobillerin sadece %6'sı en verimli modellerinden oluşuyor. VW, daha iyisini yapmak için gerekli teknolojiye sahip. VW, 2040 yılına kadar tüm filosunun verimli araçlardan oluşması için planlama yapmalı.

Google+ 'da Bizi Bulun

Facebook'ta Bizi Bulun

Dailymotion'da Bizi Bulun
  cekovcevrekorumavakfi videoları Dailymotion'da
Twitter'da Bizi Bulun! ve Friendfeed'de Bizi Bulun!

ÇEKOV REKLAM

Bugün 2 ziyaretçidoğayı seven kişi burdaydı!
Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol