ÇEKOV:Çevre Koruma Vakfı
Ana Menü
  ÇEKOV
  The Environmental Protection Foundation(ÇEKOV International)
  ÖzelÇEKOV
  => Rozetler
  => Rütbeler
  => Kampanyalar
  => Giriş Yapın
  => ÇEKOV Üyelik Sözleşmesi
  => ÜyelikÇEKOV
  => Profiller
  ÇEKOVMedya
  ÇEKOV Bilgileri
  Bülten
Copyright 2012 Bu sitenin tüm hakları ÇEKOV'a aittir.Tüm hakları saklıdır.Bu vakıf diğer ülkelerde The Environmental Protection Foundation adıyla proje yapmaktadır.
Rozetler

HERKESİN ALABİLECEĞİ ROZETLER

ÖZEL ROZETLER

ROZETLER NASIL KAZANILIR?

Ağaçları Seviyor-Koruyor:Ağaçları sevdiğini göstermelisin.Örneğin facebook sayfamızda ağaç sevgini göstererek bu rozeti kazanabilirsin.
Yemezler(GDO'ya Hayır.):ÇEKOV'un yemezler sayfasına tıklayıp sayfaya girip oradaki profilinin adresini buraya kullanıcı adınla yazmalısın.(O üyeliğe buradaki üyeliğinizle giremezsiniz)
Sosyal Doğasever:Sosyal Doğasever olduğunu Facebook'ta durumlarınla,fotoğraflarınla veya videonla paylaşıp buraya kullanıcı adınla Facebook profil linkini yazarak sosyal doğasever olabilirsin.
ÇEKOV'u seviyorum!:ÇEKOV'u sevdiğini buraya yazarak kanıtlayarak bu rozeti kazanabilirsin.
Geri Dönüşümcü:Geri Dönüşümcü olduğunu buraya geri dönüşüm yaparken çekindiğin fotoğrafın linkini buraya kullanıcı adınla yorum yaparak bu rozeti kazanabilirsin.
ÇEKOV Üyesiyim!:ÇEKOV üyelerinin alacağı ilk rozet budur.
ÇEKOV Destekçisi:ÇEKOV Şubesi olmak isteyerek veya ÇEKOV projelerine katılarak kazanabilirsin.
Forumda 50+ yorum:Foruma 50 veya 50+ yorum yapanlara.
Hayvansever:Hayvansever olduğunu hayvanseverken-bakarken çekinip buraya kullanıcı adınla fotoğraf linkini yollarak bu rütbeyi alabilirsin.

Google+ 'da Bizi Bulun

Facebook'ta Bizi Bulun

Dailymotion'da Bizi Bulun
  cekovcevrekorumavakfi videoları Dailymotion'da
Twitter'da Bizi Bulun! ve Friendfeed'de Bizi Bulun!

ÇEKOV REKLAM

Bugün 10 ziyaretçidoğayı seven kişi burdaydı!
Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol